De Brasserie

Sinds 1 mei 2018 is Brasserie Schovenhorst gestart met als trotste nieuwe eigenaar Daan Bosch. De Brasserie staat in de schitterende ommuurde tuin van Landgoed Schovenhorst en is het gehele jaar voor u geopend.

De Brasserie is in het verleden niet altijd gebruikt als horeca gelegenheid. Van origine was het pand bedoeld als informatie centrum van het Landgoed en thee paviljoen. Vandaag de dag hebben wij het informatie punt weten te behouden en de drank en eet voorziening behoorlijk voor u weten uit te breiden met ons diverse luncharrangement.

De handen even opwarmen na een wandeling in de frisse buitenlucht of juist even afkoelen met een heerlijk seizoen biertje van de tap? Een grote of een kleinte eter, wij staan voor u klaar, als u gezellig wilt lunchen in omgeving Putten! Ook kunnen onze medewerkers u alles vertellen over het wandelen door de tuinen of het beklimmen van de Bostoren. Meer weten over het Landgoed? Klikt u dan HIER.

Heeft u dieet wensen of allergieën, ook daar willen wij graag rekening mee houden. Benieuwd naar de openingstijden klikt u dan HIER.

Menukaart lunch
Menukaart dranken
Menukaart Diner
Brasserie foto’s