Ontdek het grootste geheim van Putten!

Ontdek het grootste geheim van Putten!

Midden op de Veluwe treft u Landgoed Schovenhorst. Hier vindt u onze gezellige Brasserie. U kunt bij ons terecht voor een lekker kopje koffie met een heerlijk stuk gebak, een gezellige borrel of een heerlijke maaltijd in de ommuurde tuin.

Even voorstellen!

”Mijn naam is Daan-Peter Bosch. Sinds 1 mei 2018 ben ik trotse eigenaar van Brasserie Schovenhorst. Samen met mijn team doen wij er alles aan om uw bezoek op Landgoed Schovenhorst tot een unieke ervaring te maken.”

Brasserie Schovenhorst

”Op de Veluwe in de ommuurde tuin van Landgoed Schovenhorst ontdekt u de sfeervolle Brasserie”

Landelijk genieten!

Voelt u zich welkom voor een lunch, borrel of een heerlijke maaltijd in onze unieke ommuurde tuin. U kunt het gehele jaar bij ons terecht!

Menukaart

Ervaringen van gasten

Na een heerlijke wandeling, gezellig op t mooie terras wezen lunchen. Vriendelijk personeel, goede bediening en heerlijke omelet met bospaddestoelen gegeten. Ook aan onze hond werd gedacht. Waterbakken staan gereed. Aanrader, we komen zeker x weer terug.

Sandra Kruit

Op 2 september waren wij 55 jaar getrouwd. Onze kinderen hebben ons verrast met een diner voor 2 bij Schovenhorst. Wij werden vriendelijk en heel netjes ontvangen en te woord gestaan en naar de voor ons gereserveerde tafel geleid.
Wij kregen een overheerlijk diner voorgeschoteld, dat met zorg was bereid.
Heel fijn was het persoonlijke contact dat we hadden met de kok en het verzorgend personeel.
Na afloop van het diner werden we met een door de brasserie bestelde taxi opgehaald en weggebracht.
Het was overweldigend geweest.

Hans

’n Mooier en gezelliger terras zal je niet makkelijk vinden. Het lokale Hert Bier komt er van de tap, het eten is heerlijk en een plaatje zoals het wordt geserveerd en het personeel is zeer beschaafd en vriendelijk.

Jos Lindeman

Binnen de muren van een prachtige tuin, verscholen tussen de bijzondere bomen van landgoed Schovenhorst, zit brasserie Schovenhorst. Een mooie locatie voor een heerlijke lunch of borrel. In de zomerperiode is er ook een dinerkaart. Wij komen er graag. De bediening is erg vriendelijk en het eten super. Nu in Corona tijd hebben ze de locatie slim ingericht waardoor er veel mensen terecht kunnen én de afstand goed bewaard kan worden. De kaart bevat heerlijke gerechten! Voor iedereen zit er wel wat tussen. Het eten is veel beter dan ik had verwacht bij een brasserie (die alleen diner serveert in de zomer). Er is oog voor detail: zowel in de aan kleding van het pand als in de gerechten.
Een tijdje geleden (vóór corona) waren we te gast op een feestje in locatie ‘de werkstee’ van het landgoed. Ook hier was met oog voor detail de locatie en het het eten vorm gegeven. We hadden een BBQ op grote ronde “tafel BBQs” en het salade/brood buffet daarbij was prachtig aangekleed! De kinderen konden zich eindeloos vermaken in de speeltuin, de tieners met selfies maken tussen de bloemen en wij vooral van de fijne locatie. Ik raad deze locatie echt aan voor lunch, borrel, diner of feest!

Jolijn van Harten

Vriendelijk personeel. Ondanks regenachtig weer prima overdekt en verwarmt (buiten) gezeten. De lunch was uitstekend!

Roy Verdonk

De geschiedenis

Wist u dat? De Brasserie in het verleden niet alleen gebruikt is als horeca gelegenheid. Van origine was het pand bedoeld als informatie centrum van het Landgoed. Voor u hebben wij het informatie punt behouden en onze collega’s vertellen u graag alles over het wandelen in de tuinen of het beklimmen van de 40 meter hoge bostoren.