Trouw locaties

Trouw locaties

Landgoed Schovenhorst is dé perfecte locatie voor een sfeervolle, landelijke, klassieke, bourgondische, of zelfs een intieme bruiloft. Hét decor voor een prachtige trouwdag, waarbij jullie met naaste familie en vrienden ongedwongen samen kunnen zijn, om het huwelijk te vieren. Ontdek in de Botanische Tuinen van landgoed Schovenhorst onze kleurrijke Brasserie binnen de ommuurde tuin, laat je verrassen door ons klassieke Koetshuis of de landelijke Werkstee. Al die voorzieningen op deze schitterende locatie, dat maakt samen ons Landgoed Schovenhorst uniek.

De Werkstee

Deze stoere, landelijke locatie heeft zoveel sfeer! Met open haard en het ruime terras onder één van de oudste walnotenbomen van Nederland, dát maakt deze locatie tot een waar sprookje!

Het Koetshuis

Dit klassieke, authentieke Koetshuis bevindt zich tussen de eeuwenoude bomen. Een kleiner, maar zeer sfeervol terras. Trouwen waar vroeger de paarden en koesten stonden behoort nu tot de mogelijkheden. Ook biedt deze locatie ruimte voor een gezellige lunch of diner, met een intiem gezelschap

De Brasserie

In de botanische, ommuurde tuin staat onze brasserie. Het ruime en moderne gebouw met enorm veel mogelijkheden voor elk huwelijks feest.