Locaties

Festiviteiten locaties

Landgoed Schovenhorst is de perfecte locatie voor een sfeervol, landelijk, klassiek of zelfs intiem feest. Ontdek in de Botanische Tuinen van landgoed Schovenhorst, onze kleurrijke Brasserie binnen de ommuurde tuin, laat u verrassen door ons klassieke Koetshuis of de landelijke Werkstee. Geschikt voor zowel formele als informele gelegenheden. Al deze voorzieningen één schitterende locatie, dat maakt Landgoed Schovenhorst uniek.

De Werkstee

Deze stoere, landelijke locatie heeft zoveel sfeer! Met open haard en het ruime terras onder één van de oudste walnotenbomen van Nederland, dát maakt deze locatie tot een waar sprookje!

Het Koetshuis

Dit klassieke, authentieke Koetshuis bevindt zich tussen de eeuwenoude bomen. Een kleiner, maar zeer sfeervol terras. Een feest waar vroeger de paarden en koesten stonden behoort nu tot de mogelijkheden. Ook biedt deze locatie ruimte voor een gezellige lunch of diner, met een intiem gezelschap

De Brasserie

In de botanische, ommuurde tuin staat onze brasserie. Het ruime en moderne gebouw met enorm veel mogelijkheden voor elk feest.