Mogen wij jullie een suggestie doen?!

Mogen wij jullie een suggestie doen?

Wij weten als geen ander dat elk bruidspaar zijn eigen wensen en ook elke bruiloft zijn eigen karakter heeft. Hieronder vinden jullie een voorbeeld voor hoe jullie dag zou kunnen verlopen!

Jullie aankomst

Het grote moment: jullie zien elkaar voor het eerst in jullie trouwkleding! Vervolgens stappen jullie in de trouwauto, moter, koets of op de fiets om via de prachtige boslaan van landgoed Schovenhorst naar jullie locatie te rijden. Een warm ontvangst van jullie gasten klinkt nu.

Ja, ik wil!

De ceremonie, misschien wel het spannendste moment van jullie trouwdag. Op ons Landgoed kan de ceremonie zowel binnen als buiten worden klaargezet. Jullie jawoord tussen de unieke bomen en luid gezang van de vogels in het bos!

Een landelijke lunch

Na de ceremonie ontvangen wij jullie en de gasten voor onze heerlijke landelijke lunch. Geniet van onze luxe belegde broodjes, huisgemaakte soep én onze biologische sappen.

Fotoshoot

Tijd om jullie bijzondere dag vast te leggen met elkaar en jullie dierbare! Het Landgoed biedt jullie fotograaf tot enorm veel inspiratie. Zo kijken jullie na afloop met veel plezier terug op jullie mooiste dag! Als bruidspaar maken jullie hier kosteloos gebruik van.

Bubbels & taart

Cheers! Een toast met prosecco en jullie eigen gekozen bruidstaart. Geniet samen met jullie familie en vrienden van dit moment.

Diner

Een heerlijk diner om nooit te vergeten. Dit kan op jullie wensen worden afgestemd. Zo kunnen jullie denken aan een uitgebreid buffet, een chique uitgeserveerd diner of een luxe barbecue bereidt op onze vuurschaal. Wij denken graag met jullie mee.

Tijd voor een feestje

Jullie avondgasten zijn gearriveerd en het feest kan beginnen! Band, dj of achtergrond muziek? Bij Brasserie Schovenhorst is heel veel mogelijk. Wij hebben genoeg leuke suggesties voor jullie. Een hapje, drankje en bijpassend muziekje en jullie sluiten de huwelijksdag af in stijl.

Bekijk onze trouwbrochure!

Het grootste geheim van Putten!

Mogen wij jullie trouwerij organiseren?

Komen jullie bij ons trouwen?

Komen jullie bij ons trouwen?