Trouwen op landgoed Schovenhorst

Trouwen op Landgoed Schovenhorst!

Landgoed Schovenhorst is de perfecte locatie voor een sfeervolle, landelijke, klassieke, bourgondische of zelfs een intieme bruiloft. Hét decor voor een prachtige trouwdag, waarbij jullie met naaste familie en vrienden ongedwongen samen kunnen zijn, om het huwelijk te vieren.

Alles op één locatie!

Stel je eens voor: Jullie ceremonie onder onze prachtige walnotenboom, met uitzicht op een eeuwenoud bos. Buiten proosten, een diner in het Arboretum én feest binnen de ommuurde tuin van de Brasserie. Landgoed Schovenhorst is dé unieke omgeving voor zowel kleine als grote gezelschappen, tot wel 350 personen.

Bekijk onze trouwbrochure!

Het grootste geheim van Putten

”Trouwen op Landgoed Schovenhorst is trouwen op een droomlocatie.”

Ontdek onze prachtige locaties!

Landgoed Schovenhorst is de perfecte locatie voor een sfeervolle, landelijke, klassieke, bourgondische of zelfs een intieme bruiloft. Hét decor voor een prachtige trouwdag, waarbij jullie met naaste familie en vrienden ongedwongen samen kunnen zijn, om het huwelijk te vieren.

Brasserie

Werkstee

Koetshuis

Ervaringen van bruidsparen

”Dank jullie wel voor de goede organisatie afgelopen zaterdag bij ons huwelijk. We hebben een onvergetelijke dag beleefd en de goede organisatie, het vriendelijke personeel en de goede kwaliteit eten hebben daar allemaal aan bijgedragen!”
~Martin & Henrieke~
”Heel erg veel dank voor de geweldige dag! Het weer zat ontzettend mee en de locatie was ontzettend mooi opgebouwd, we hebben als bruidspaar helaas veel te weinig kunnen eten van de heerlijke gerechten die de kok heeft gemaakt. Daarnaast maakte de bediening onze dag nog gezelliger! Ook onze gasten waren vol lof over hoe alles geregeld was en wat een prachtige locatie en heerlijk eten ze hebben gehad!”
~Dennis & Tabea~
”Wij hebben een hele mooie dag beleefd! Het is ook echt een top locatie. Fijn om die dag te hebben gemerkt dat als we nog een wens hadden of iets moest veranderd worden, dat daar dan ook direct naar gehandeld werd. Wij zullen nog lang nagenieten na zo’n prachtige dag die ook door jullie mede mogelijk is gemaakt!”
~Maarten & Maartje~
”Dank voor de goede service bij onze trouwerij vandaag! We hebben een erg fijne dag gehad. We kregen van onze gasten ook veel waardering voor de locatie en de verzorging te horen.”
~Gisbert & Jannet~
”Wat zijn wij enorm tevreden over hoe jullie van onze bruiloft een feest hebben gemaakt. Heel flexibel, heerlijk eten, super bediening en wat hebben jullie er een gezellige locatie van gemaakt. Echt super!”
~Kris & Corien~

”We willen jullie bedanken voor een prachtige dag. Natuurlijk zat het weer niet ontzettend mee, maar we hebben echt genoten van de goede service en de prachtige locatie. Het eten was erg lekker. Ook van onze gasten hebben we alleen maar positieve reacties gehad. Dank jullie wel!”

~Aram & Corine~

Foto’s maken op Landgoed Schovenhorst?

Trouwen jullie bij ons op het landgoed? Wij stellen graag ons prachtige Landgoed voor jullie beschikbaar.

Willen jullie (trouw)foto’s maken zonder verdere plannen bij ons op het Landgoed? Stuur ons dan een mail via het contactformulier met de datum en het tijdstip van de shoot, dan bekijken wij de beschikbaarheid. Kosten voor een fotoshoot op Landgoed Schovenhorst bedragen eenmalig €50,-.

Het grootste geheim van Putten!

Vragen? Neem vrijblijvend contact met ons op!

Komen jullie bij ons trouwen?

We denken graag met je mee!

Zo kan jullie trouwdag eruit zien!