Trouwen

Trouwen in het grootste geheim van Putten

Landgoed Schovenhorst gevestigd in de bossen van de Veluwe biedt door haar unieke omgeving vele mogelijkheden als trouw locatie. Het landgoed is ontstaan sinds 1848. De verschillende tuinen en bijzonder oude bomen collectie zorgen voor een dag met onvergetelijk mooi plaatjes en sferen. Door veel ervaring in bruiloften organiseren en goed overleg zorgen we samen voor een bijzondere dag.
Speciaal aan onze locatie is dat u uw hele dag op het landgoed kunt doorbrengen. Bij ons kunt u er voor kiezen uw huwelijks voltrekking, trouwfoto’s, lunch, diner en/of feest te organiseren. Geen zin in heen en weer gereis of een hoop geregel op aparte locaties? Bij Landgoed Schovenhorst is alles mogelijk op één locatie. Het leuke van Landgoed Schovenhorst is dat wij op ons landgoed verschillende locaties hebben die vele mogelijkheden bieden. Dit zorgt ervoor dat u toch het idee heeft van een unieke omgeving bij elke gebeurtenis.

Werkstee

Neem bijvoorbeeld onze Werkstee, dit gebouw grenst aan de ommuurde tuin en staat midden tussen de bomen. Aan de voorzijde van het pand vindt u een fijne open vaak zonnige ruimte met een reusachtig 180-jaar oude walnootboom, om het plaatje compleet te maken. De locatie is uitermate geschikt voor het ontvangst van uw dag-gasten en als zaal voor de bruiloft om vervolgens in het huwelijk te treden in dromerige sferen. Daarnaast is de Werkstee ook perfect om uw huwelijks voltrekking af te ronden doormiddel van een heerlijke luxe landelijke lunch en of wellicht al het aansnijden van uw bruidstaart.

Koetshuis

Midden tussen de prachtige oude bomen van het Pinetum vindt u ons landelijke en statige Koetshuis. Het Koetshuis biedt, net als de Werkstee, de mogelijkheid om zowel binnen als buiten uw huwelijk te voltrekken. Zoals de naam beschrijft, is het Koetshuis van oudsher de opslagplaats geweest voor de Koetsen van de Landgoedeigenaren. Het Koetshuis heeft nog steeds haar klassieke uitstraling en is uitermate geschikt voor ontvangst, lunch, trouwceremonie en proostmoment.

Brasserie

De Brasserie bevindt zich midden in de ommuurde bloementuin van het landgoed. Door haar ruime terras biedt de Brasserie vele mogelijkheden voor jullie huwelijksdiner. Een chique uitgeserveerd diner, genieten van een stoere barbecue met “live cooking” of een combinatie tussen de twee? Al jullie wensen zijn bespreekbaar. Daarnaast is de Brasserie een prachtige locatie om jullie onvergetelijke dag feestelijk af te sluiten. Band, DJ of een combinatie van de twee, het is allemaal mogelijk. Door de enorme ruimte rondom de Brasserie, is ze uitermate geschikt voor een feest met een intiem gezelschap of een groots feest met vrienden en familie.
Met onze ruime ervaring in partijen en bruiloften organiseren hebben wij geleerd erg flexibel te zijn, zodat jullie alle zorgen uit handen kunt geven en heerlijk kunt genieten van een onvergetelijk dag.
Zijn jullie nieuwsgierig geworden in wat wij voor jullie kunnen betekenen en naar onze zaalverhuur voor bruiloften? Schroom niet om het ons te vragen, neem contact met ons op 0341-265654 of MAIL. Wij zijn doorgaans geopend van dinsdag t/m zondag van 10:00-17:00. Kom gerust langs om even sfeer te proeven of maak een afspraak voor een rondleiding en dan bespreken we jullie verdere wensen onder het genot van een kopje koffie.

Brasserie foto’s
Trouwen op Landgoed Schovenhorst