Trouwen op landgoed schovenhorst

Trouwen op Landgoed Schovenhorst

Landgoed Schovenhorst is dé perfecte locatie voor een sfeervolle, landelijke, klassieke, bourgondische of zelfs een intieme bruiloft. Hét decor voor een prachtige trouwdag, waarbij jullie met naaste familie en vrienden ongedwongen samen kunnen zijn, om het huwelijk te vieren.

Wij ontvangen jullie graag bij ons op locatie voor een vrijblijvend gesprek en rondleiding. Via ons online reserveringssysteem ontvangen jullie een inzichtelijke offerte op maat. Deze staat op naam voor jullie en is 2 weken geldig. Graag horen wij daarna, of deze offerte omgezet mag worden naar een definitieve boeking. 

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

0341 265 654

Bekijk onze trouwbrochure

Onze prachtige locaties

Ontdek onze prachtige locaties 

Landgoed Schovenhorst is de perfecte locatie voor een sfeervolle, landelijke, klassieke, bourgondische of zelfs een intieme bruiloft. Hét decor voor een prachtige trouwdag, waarbij jullie met naaste familie en vrienden ongedwongen samen kunnen zijn, om het huwelijk te vieren.

De Werkstee

Deze informele, landelijke locatie heeft zoveel sfeer!

De Brasserie

In de botanische, ommuurde tuin staat onze brasserie.

Het koetshuis

Dit klassieke Koetshuis bevindt zich tussen de eeuwenoude bomen.

Alles op één locatie!

Stel je eens voor: Jullie ceremonie onder onze prachtige walnotenboom, met uitzicht op een eeuwenoud bos. Buiten proosten, een diner in het Arboretum én feest binnen de ommuurde tuin van de Brasserie. Landgoed Schovenhorst is dé unieke omgeving voor zowel kleine als grote gezelschappen, tot wel 350 personen.

  • 3 sfeervolle locatie op een plek
  • Bijzonder botanische omgeving
  • Persoonlijk aandacht

Foto’s maken op Landgoed Schovenhorst

Trouwen jullie bij ons op het landgoed? Wij stellen graag ons prachtige Landgoed voor jullie beschikbaar.

Uiteraard is het ook mogelijk jullie trouwrapportage te maken op Landgoed Schovenhorst als jullie huwelijksdag niet plaatsvindt bij ons (mits er die dag geen andere trouwerijen zijn).

Neem voor beschikbaarheid en kosten contact op met info@schovenhorst.nl

  • Sprookjesachtige omgeving
  • Een landgoed met rijke historie
  • Centrale trouwlocatie

Mogen wij jullie huwelijksdag verzorgen?

Komen jullie bij ons trouwen?

Ervaringen van bruidsparen

”Lieve Brasserie Schovenhorst, wij willen jullie echt enorm bedanken. Het was echt onze droom bruiloft! Alles liep perfect, wat een top service en wat doen jullie het goed als team. Het eten was ook zo heerlijk. Wij hopen dat jullie nog veel droom bruiloften mogen krijgen. Het kon voor ons niet beter. Liefs,”

Izak & Sandra

Bedankt voor de onvergetelijke dag!
We hebben ontzettend genoten en we hebben ons nergens zorgen over gemaakt.

Ewout & Elisa

Een prachtige plek in het bos, goed eten en top personeel. Onze bruiloft bij Schovenhorst was fantastisch. Een 10/10!

Geerte & Niek

Allereerst ontzettend bedankt voor al jullie goede zorgen en aanpassingen die prachtige 17 mei.

Wij hebben er enorm van genoten en de gasten met ons. Het was goed georganiseerd en de sfeer was enorm relaxt en ontspannen.

Elyne & Bob

Nogmaals bedankt voor de fantastische zorgen! We hebben echt genoten en alles was zo goed voor elkaar. Zoveel complimenten gekregen ook!

 

Leah & Erik
”Dank jullie wel voor de goede organisatie afgelopen zaterdag bij ons huwelijk. We hebben een onvergetelijke dag beleefd en de goede organisatie, het vriendelijke personeel en de goede kwaliteit eten hebben daar allemaal aan bijgedragen!”
Martin & Henrieke
”Heel erg veel dank voor de geweldige dag! Het weer zat ontzettend mee en de locatie was ontzettend mooi opgebouwd, we hebben als bruidspaar helaas veel te weinig kunnen eten van de heerlijke gerechten die de kok heeft gemaakt. Daarnaast maakte de bediening onze dag nog gezelliger! Ook onze gasten waren vol lof over hoe alles geregeld was en wat een prachtige locatie en heerlijk eten ze hebben gehad!”
Dennis & Tabea
”Wij hebben een hele mooie dag beleefd! Het is ook echt een top locatie. Fijn om die dag te hebben gemerkt dat als we nog een wens hadden of iets moest veranderd worden, dat daar dan ook direct naar gehandeld werd. Wij zullen nog lang nagenieten na zo’n prachtige dag die ook door jullie mede mogelijk is gemaakt!”
Maarten & Maartje
”Beste medewerkers van brasserie Schovenhorst, dank voor de goede service bij onze trouwerij vandaag! We hebben een erg fijne dag gehad. We kregen van onze gasten ook veel waardering voor de locatie en de verzorging te horen.”
Gisbert & Jannet
”Wat zijn wij enorm tevreden over hoe jullie van onze bruiloft een feest hebben gemaakt. Heel flexibel, heerlijk eten, super bediening en wat hebben jullie er een gezellige locatie van gemaakt. Echt super!”
Kris & Corien

”We willen jullie bedanken voor een prachtige dag. Natuurlijk zat het weer niet ontzettend mee, maar we hebben echt genoten van de goede service en de prachtige locatie. Het eten was erg lekker. Ook van onze gasten hebben we alleen maar positieve reacties gehad. Dank jullie wel!”

Aram & Corine
Beste Daan, ik wil ook echt bedanken voor hoe fijn het is geweest. Alles was van kwaliteit en iedereen vond het eten super goed! Jullie waren snel met het regelen van de drinken en de locatie was zo mooi! De tent was wat ons betreft echt een super mooie toevoeging”
Wat een dag!!! Een hele grote dankjewel voor een fantastische dag en avond op jullie locatie. We hebben zo genoten met z’n allen!! We zijn de hele dag ontzettend goed geholpen en ontzorgd door al het personeel.
David & Vera, Jou Inhoud Komt Hier