Trouwen

Trouwen op Landgoed Schovenhorst is trouwen op een droomlocatie!

Landgoed Schovenhorst is de perfecte locatie voor een sfeervolle, landelijke, klassieke, bourgondische of zelfs een intieme bruiloft. Hét decor voor een prachtige trouwdag, waarbij jullie met naaste familie en vrienden ongedwongen samen kunnen zijn, om het huwelijk te vieren. Ontdek, in de Botanische Tuinen van Landgoed Schovenhorst, onze kleurrijke Brasserie binnen de ommuurde tuin. Laat je verrassen door ons klassieke Koetshuis of de landelijke Werkstee. Al die voorzieningen op één schitterende locatie, dat maakt ons uniek! Stel je eens voor: Jullie ceremonie onder onze prachtige walnotenboom, met uitzicht op een eeuwenoud bos. Buiten proosten, een diner in het Arboretum én feest binnen de ommuurde tuin van de Brasserie. Landgoed Schovenhorst is dé unieke omgeving voor zowel kleine als grote gezelschappen, tot wel 350 personen.

Onze trouwbrochure vinden jullie HIER

Benieuwd naar de mogelijkheden? Stuur een mail via ons contactformulier.

Foto’s maken op Landgoed Schovenhorst:

Trouwen jullie bij ons op het landgoed? Wij stellen graag ons prachtige Landgoed voor jullie en jullie trouwfoto’s beschikbaar.

Willen jullie (trouw)foto’s maken zonder verdere plannen bij ons op het Landgoed? Stuur ons dan een mail via het contactformulier met de datum en het tijdstip van de shoot, dan bekijken wij de beschikbaarheid. Kosten voor een fotoshoot op Landgoed Schovenhorst bedragen eenmalig €50,-.