FAQ items aan het laden...
Partijen2023-02-07T14:35:55+01:00

Festiviteiten op landgoed schovenhorst

Welkom Bij Brasserie Schovenhorst

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een unieke locatie? Landgoed Schovenhorst biedt verschillende unieke locaties welke door de Brasserie worden uitgebaat. Voor een compleet verzorgde festiviteit in Putten bent u bij ons aan het juiste adres. Een persoonlijke locatie voor uw verjaardag, familiedag of andere gelegenheid. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

0341 265 654

Bekijk onze Gelegenheden Brochure

Ontdek Onze prachtige locaties!

Ontdek onze prachtige locaties

Landgoed Schovenhorst beschikt over drie verschillende locaties, allemaal uniek en in stijl verschillend! Op zoek naar iets landelijks of juist iets klassieks wij bieden voor iedereen iets passends

De Werkstee

Deze informele, landelijke locatie heeft zoveel sfeer!

De Brasserie

In de botanische, ommuurde tuin staat onze brasserie.

Het koetshuis

Dit klassieke Koetshuis bevindt zich tussen de eeuwenoude bomen.

Bekijk onze arrangementen

Brasserie Schovenhorst biedt mogelijkheden voor een landelijke lunch, gezellige borrel, high tea, BBQ Buffet of toch een uitgebreid diner? Wij denken graag met u mee! Neem u gerust contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!

Eigen catering is helaas niet toegestaan.

Walking Diner2022-01-21T12:04:18+01:00

Iets te vieren en wenst u iets anders dan een buffet? Een Walking diner is een leuk, informeel alternatief. Tijdens een Walking diner serveren wij een 8 à 9 tal kleine, luxe gerechten, terwijl deze gezellig ‘’aan de praat’’ zijn.

Shared diner2022-01-21T11:28:05+01:00

Landelijk tafelen in de maximale vorm, een rijke assortiment aan gerechten, zowel warm als koud, zullen wij in 3 gangen uitserveren op de tafels, hierbij kan een ieder pakken waar hij/zij zin in heeft. Denk u hierbij aan vis-/ vlees- en vegetarische gerechten uiteraard zal dit diner afgesloten worden met een heerlijk feestelijk dessert.  

Barbecue’s2022-01-21T11:27:33+01:00
Gezellig eten en drinken met uw gezelschap terwijl er verschillende heerlijke gerechten voor uw bereid worden door onze kok op de barbecue. Hiernaast serveren wij een rijkelijk assortiment aan heerlijke salades en vissoorten. Mocht u het geheel nog meer sjeu willen geven kunnen wij ook nog verschillende heerlijke gerechtjes uitserveren aan uw gasten.
Dessert Buffet2022-01-21T11:26:53+01:00

Een dessert mag uiteraard niet ontbreken, dit is immers de afsluiting van uw samenzijn. Bij een dessert buffer serveren wij een prachtig grand dessert met ijstaarten, bavaroises en nog veel meer!

Uitgeserveerd dessert2022-01-21T11:25:20+01:00

Uw gezelschap op een heerlijk dessert aanbieden als afronding van uw diner? Wij bieden verschillende mogelijkheden voor uitgeserveerde desserts. Vraag naar de seizoensgebonden mogelijkheden.

Luxe Landelijke Lunch2022-01-21T11:20:18+01:00
Landelijk tafelen tijdens de lunch, bij de luxe landelijke lunch serveren wij een rijk assortiment aan vleeswaren, vis, kazen, salades, broodsoorten en heerlijke quiche. Uiteraard met een heerlijke huisgemaakte soep en biologische sappen. 
Uitgebreide lunch2022-01-21T11:15:23+01:00

Tijdens uw festiviteit zorgen wij voor een uitgebreid assortiment aan luxe belegde broodjes, deze zullen wij op tafel uitserveren samen met onze heerlijke biologische sappen. Om dit geheel nog meer sjeu te geven zullen wij onze huisgemaakte seizoens-soep aan uw gasten uitserveren.

High Tea2022-01-21T11:30:53+01:00

Op zoek naar een leuke locatie voor een High Tea. Bij ons op de Veluwe is de perfecte plek! Geniet van een uitgebreide High Tea in het restaurant, of op het gezellige terras. De High Tea bestaat uit een combinatie van zoete en hartige lekkernijen en uiteraard bijpassende losse theeën.

Mogen wij jullie partij verzorgen?

Mogen wij uw partij verzorgen

Ervaringen van gasten

”Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende maaltijd, alleen maar lof  gekregen van onze gasten. Aardige bediening, mooie omgeving en met het weer hadden we natuurlijk geluk. Jullie enthousiasme valt mensen op! We krijgen net een berichtje binnen dat een andere vriendenkring het Koetshuis heeft geboekt, waar we weer opnieuw van de keuken mogen genieten.”
~Jan & Elly~

”Dank voor afgelopen avond. We hebben genoten van de sfeer, goed eten en super bediening. Knap dat jullie dit allemaal voor elkaar krijgen met een jong team. Complimenten!”

~Jan Gardebroek~

”Bedankt voor de High Tea, jullie hebben mijn feestje erg goed geregeld. Het eten, de locatie en de bediening waren TOP!”

~Marjan Koster~
”Onze complimenten voor de voortreffelijk verzorgde Stamppot avond. De bediening was eerste klas! Het stamppot buffet en het dessert buffet waren piekfijn verzorgd! Al het eten was echt verrukkelijk! Nogmaals bedankt voor jullie speciale aandacht.
~Guus Holtrust
”Bedankt voor de voortreffelijke lunch die jullie de familie hebben voorgeschoteld. Het was overweldigend lekker voor het gezelschap en alles was goed verzorgd en smaakvol. De familie was er in ieder geval van onder de indruk. Daarom bij deze heel hartelijk bedankt voor de goede voorbereiding, en ook het vriendelijke personeel. Dit alles maakte onze reünie tot een geslaagde dag.
~Famillie de Weger~
”Wij willen nogmaals onze waardering kenbaar maken voor jullie inzet die avond. Het was zeer geslaagd dankzij het mooie weer, de fijne gasten en het goede humeur, maar jullie catering en bediening heeft zeker een belangrijke rol gespeeld in de fantastische avond.”
~Wolter & Arja Bakker~, Jou Inhoud Komt Hier

”Hoi Daan, we willen je nog heel erg bedanken voor de super mooie dag!! Wat hebben wij genoten en wat was de locatie mooi!!! Echt helemaal zoals we hoopte😍 het eten was helemaal top, heb zoveel reacties gekregen over de kwaliteit van het eten dus complimenten voor jullie!”

”Was goed verzorgd, kreeg van de vrienden terug dat het eten lekker was en de bediening goed. Qua sfeer was de locatie ook top!  Dank nog voor de goede zorgen”

~Jan & Lia~

”de BBQ vanavond was prima verzorgd. Het eten was lekker, de bediening ook. Bedankt!”

~Gerrit~

”Wij zijn nog steeds enorm aan het nagenieten van een heerlijke dag. Alles was goed geregeld en zowel wij als onze gasten hebben een heel gezellige en ontspannen dag gehad!”

”Nog erg bedankt voor de mooie dag. We hebben erg genoten. Super goed geregeld allemaal en erg gastvrij. Heeeeeerlijk gegeten ook!”

”Iedereen heeft zich ontzettend vermaakt gister tijdens de personeelsborrel van Benegas. Super bedankt voor de organisatie.”

~Benegas~

Het grootste geheim van Putten!

Ga naar de bovenkant