Festiviteiten op landgoed schovenhorst

Welkom Bij Brasserie Schovenhorst

Heeft u iets te vieren en bent u op zoek naar een unieke locatie? Landgoed Schovenhorst biedt verschillende unieke locaties welke door de Brasserie worden uitgebaat. Voor een compleet verzorgde festiviteit in Putten bent u bij ons aan het juiste adres. Een persoonlijke locatie voor uw verjaardag, familiedag of andere gelegenheid. Vraag ons naar de mogelijkheden.

Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem gerust contact op!

0341 265 654

Bekijk onze Gelegenheden Brochure

Ontdek Onze prachtige locaties!

Ontdek onze prachtige locaties

Landgoed Schovenhorst beschikt over drie verschillende locaties, allemaal uniek en in stijl verschillend! Op zoek naar iets landelijks of juist iets klassieks wij bieden voor iedereen iets passends

De Werkstee

Deze informele, landelijke locatie heeft zoveel sfeer!

De Brasserie

In de botanische, ommuurde tuin staat onze brasserie.

Het koetshuis

Dit klassieke Koetshuis bevindt zich tussen de eeuwenoude bomen.

Mogen wij jullie partij verzorgen?

Mogen wij uw partij verzorgen

Ervaringen van gasten

”Nogmaals hartelijk dank voor de uitstekende maaltijd, alleen maar lof  gekregen van onze gasten. Aardige bediening, mooie omgeving en met het weer hadden we natuurlijk geluk. Jullie enthousiasme valt mensen op! We krijgen net een berichtje binnen dat een andere vriendenkring het Koetshuis heeft geboekt, waar we weer opnieuw van de keuken mogen genieten.”
~Jan & Elly~

”Dank voor afgelopen avond. We hebben genoten van de sfeer, goed eten en super bediening. Knap dat jullie dit allemaal voor elkaar krijgen met een jong team. Complimenten!”

~Jan Gardebroek~

”Bedankt voor de High Tea, jullie hebben mijn feestje erg goed geregeld. Het eten, de locatie en de bediening waren TOP!”

~Marjan Koster~
”Onze complimenten voor de voortreffelijk verzorgde Stamppot avond. De bediening was eerste klas! Het stamppot buffet en het dessert buffet waren piekfijn verzorgd! Al het eten was echt verrukkelijk! Nogmaals bedankt voor jullie speciale aandacht.
~Guus Holtrust
”Bedankt voor de voortreffelijke lunch die jullie de familie hebben voorgeschoteld. Het was overweldigend lekker voor het gezelschap en alles was goed verzorgd en smaakvol. De familie was er in ieder geval van onder de indruk. Daarom bij deze heel hartelijk bedankt voor de goede voorbereiding, en ook het vriendelijke personeel. Dit alles maakte onze reünie tot een geslaagde dag.
~Famillie de Weger~
”Wij willen nogmaals onze waardering kenbaar maken voor jullie inzet die avond. Het was zeer geslaagd dankzij het mooie weer, de fijne gasten en het goede humeur, maar jullie catering en bediening heeft zeker een belangrijke rol gespeeld in de fantastische avond.”
~Wolter & Arja Bakker~, Jou Inhoud Komt Hier

”Hoi Daan, we willen je nog heel erg bedanken voor de super mooie dag!! Wat hebben wij genoten en wat was de locatie mooi!!! Echt helemaal zoals we hoopte😍 het eten was helemaal top, heb zoveel reacties gekregen over de kwaliteit van het eten dus complimenten voor jullie!”

”Was goed verzorgd, kreeg van de vrienden terug dat het eten lekker was en de bediening goed. Qua sfeer was de locatie ook top!  Dank nog voor de goede zorgen”

~Jan & Lia~

”de BBQ vanavond was prima verzorgd. Het eten was lekker, de bediening ook. Bedankt!”

~Gerrit~

”Wij zijn nog steeds enorm aan het nagenieten van een heerlijke dag. Alles was goed geregeld en zowel wij als onze gasten hebben een heel gezellige en ontspannen dag gehad!”

”Nog erg bedankt voor de mooie dag. We hebben erg genoten. Super goed geregeld allemaal en erg gastvrij. Heeeeeerlijk gegeten ook!”

”Iedereen heeft zich ontzettend vermaakt gister tijdens de personeelsborrel van Benegas. Super bedankt voor de organisatie.”

~Benegas~

Het grootste geheim van Putten!