Landgoed Schovenhorst

Landgoed Schovenhorst is een prachtige plek die ruimte biedt voor verschillende gelegenheden. Zo kunt u er rustig wandelen door een van de vele bomentuinen die het gebied rijk is, u kunt deelnemen aan de culturele activiteiten die wij met regelmaat organiseren of u komt met de (klein)kinderen langs om te ravotten, klauteren en hutten te bouwen in het speelbos. Of u komt gewoon langs voor een heerlijke landelijke lunch en een lekker drankje. Daarnaast bieden wij ruimtes aan die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen.

Vergaderlunch

Een rustige en groene omgeving zoals de onze leent zich uitstekend voor vergaderingen en brainstormsessies van welke aard dan ook. Tussendoor kan men een wandeling maken op het landgoed om alle ideeën en informatie even te laten bezinken. Zo heeft u een productieve dag met u collega’s en de nodige ontspanning tussendoor. Bovendien hoeft u niet na denken over eten en drinken, ons vergaderarrangement voor bedrijven biedt namelijk het volgende:

  • U wordt ontvangen met een lekker kopje koffie of thee met wat lekkers.
  • ’s Middags kunt u genieten van een uitgebreide vergaderlunch.
  • Eind van de middag krijgt u nog een klein tussendoortje.
  • Aan het einde van de dag schenken wij een borrel voor u in.

Contact

Wilt u gebruik maken van onze unieke locatie voor een vergaderarrangement? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via mail@brasserieschovenhorst.nl. De vergaderruimte is inclusief beamer en flipover waar u gebruik van kunt maken, hier hoeft u niet extra voor te betalen.

Openingstijden

Brasserie Schovenhorst is iedere woensdag t/m zondag geopend van 10:00 uur tot 17:00 uur. Op maandagen zijn wij altijd gesloten. Enkel in het hoogseizoen zijn wij ook geopend op dinsdagen van 10:00 uur tot 17:00 uur. Voor vergaderarrangementen hanteren wij aangepaste openingstijden op aanvraag. Heeft u nog vragen of wilt u meer informatie? U kunt mailen naar mail@brasserieschovenhorst.nl of bel ons op 085-8883242. Graag tot ziens!