Vergaderingen

Landgoed Schovenhorst is een prachtige plek die ruimte biedt voor verschillende gelegenheden. Zo kunt u er rustig wandelen door een van de vele bomentuinen die het gebied rijk is, u kunt deelnemen aan de culturele activiteiten die wij met regelmaat organiseren, daarnaast bieden wij ruimtes aan die gebruikt kunnen worden voor vergaderingen.

Vergaderlunch

Een rustige en groene omgeving zoals de onze, leent zich uitstekend voor vergaderingen en brainstormsessies van welke aard dan ook. Tussendoor kan men een wandeling maken op het landgoed om alle ideeën en informatie even te laten bezinken. Zo heeft u een productieve dag met u collega’s en de nodige ontspanning tussendoor. Bovendien hoeft u niet na denken over eten en drinken, ons vergaderarrangement voor bedrijven biedt namelijk het volgende:

  • U wordt ontvangen met een kopje koffie of thee en wat lekkers.
  • ’s Middags kunt u genieten van een uitgebreide vergaderlunch.
  • Eind van de middag krijgt u nog een klein tussendoortje.
  • Aan het einde van de dag schenken wij een borrel voor u in.

Contact

Wilt u gebruik maken van onze unieke locatie voor een vergaderarrangement? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan via het contact formulier. De vergaderruimte is inclusief beamer en flip-over waar u gebruik van kunt maken, hier hoeft u niet extra voor te betalen. Voor vergaderarrangementen hanteren wij aangepaste openingstijden op aanvraag.